Tag: 爱上海HZS


first_imgBang Sa Ray House / Junsekino Architect and DesignSave this projectSaveBang Sa Ray House / Junsekino Architect and Design Projects Photographs Architects: Junsekino Architect and Design Year Completion year of this architecture project Bang Sa Ray House / Junsekino Architect and Design 2015 CopyHouses•Sattahip District, Thailand ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783719/bang-sa-ray-house Clipboard “COPY” Year: center_img ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783719/bang-sa-ray-house Clipboard Photographs:  Spaceshift StudioBuilder:Jarin DejchutrakulStructural Engineer:Nares KamplaewOwner:Irawan PanitvongConstruction Cost:35,000,000 THBCity:Sattahip DistrictCountry:ThailandMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Spaceshift StudioRecommended ProductsDoorsSolarluxBi-Folding Doors – EcolineDoorsJansenDoors – Folding and SlidingDoorsLibartVertical Retracting Doors – Panora ViewDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorText description provided by the architects. Baan Bang Sa Ray is a vacation house located in Chonburi province, which is 2 hours away from Bangkok by car. This house is planned to be a resident for the family to spend the hiatus from the work relaxing during vacations. The family is an extended family that consists of different generations; the parents, children, and grandchildren. This space in the house is allocated to offer personal space for each person while offering common spaces for everyone to interact with each other at the same time. Each personal space can be divided into sub-personal space which the area adjustable in both proportion and size following the different needs of each person.Save this picture!© Spaceshift StudioThe location of the house is around 1 kilometer distance from the gulf of Thailand so the sea breeze can reach the site. As a result, the project is designed to be positioned in the wind direction to offer natural ventilation for the house. It is intended to design the house to be elevated and the common areas begin on the second floor following by private rooms at the upper level. The front of the house is divided into two sides. At the southern side of the house is where the entrance circulation, parking space, and service area are situated. On the other hand, a private open area where three pars golf course is situated at the northern side of the house. At this side of the house, it is wide open to splendid landscape, sea breeze, and the golf course that is underlaid with mountain ranges.Save this picture!© Spaceshift StudioSave this picture!PlanThe house is accessible by the gradual walking path and steps to the second floor where the common area is located. This area consists of living, dining, study, and working area. The swimming pool which is wide opened to the landscape outside and connected to the terrace is also situated in this area. When reaching the third floor, the space for two families is found. This space is split into two villas that have a devisable drawing room, adjacent to the living room, act as the decoration space and exercising area. The first floor of the house is considered as the basement of the house where no regular functions are defined. However, the backup drawing room is placed in the area along with the relaxing area that is connected to the golf course to create the flow between the interior space and the nature outside.Save this picture!© Spaceshift StudioSave this picture!PlanThe enormous roof covers almost 80 percent of the house. However, it is designed to be as thin as possible. The roof along with the large ceiling that covers all the hall areas of the house offers the warm atmosphere to the house despite the largeness of the house. Natural materials are selected as the main material of the house to escape from the intentional tidiness and to let the material display its natural beauty as much as possible.Save this picture!© Spaceshift StudioProject gallerySee allShow lessITRI Central Taiwan Innovation Campus Exterior Design / Noiz ArchitectsSelected ProjectsTokyo Smoke Found / Steven Fong ArchitectSelected Projects Share Thailand “COPY” Houses Save this picture!© Spaceshift Studio+ 20 Share CopyAbout this officeJunsekino Architect and DesignOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSattahip DistrictThailandPublished on March 14, 2016Cite: “Bang Sa Ray House / Junsekino Architect and Design” 14 Mar 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassGlassMitrexSolar GreenhouseLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsFaucetsDornbrachtKitchen Fittings – EnoWoodSculptformTimber Tongue and Groove CladdingMembranesEffisusFaçade Fire Weatherproofing Solutions in Design District Project LondonHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXPleated ShadesEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWoodBlumer LehmannCNC Production for Wood ProjectsMaterials / Construction SystemsCaneplex DesignPoles – Tonkin BambooFibre Cement / ConcreteTegralFibre Cement Slate Roofing – Thrutone Endurance SmoothMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Recent Comments